Development Design Development Design
ul. Kopernika 35a, 76-200 Słupsk
tel. fax 59 842 17 52
kom. 606 616 102
kom. 606 916 506
email: biuro@devdes.pl
www: http://www.development-design.pl/
strona główna kontakt Dodaj ofertę Nieruchomości Słupsk
wstecz dalej

76-200 Słupsk
ul. Kopernika 35a
tel. fax 59 842 17 52
kom. 606 616 102
kom. 606 916 506

biuro@devdes.pl
Development Design Sp. z o.o. Słupsk

RODO

Słupsk, dnia 25. 05. 2018 r.

Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych

 przez Development Design Sp. z o. o.

Szanowni Państwo,

 

Development Design Sp. z o. o. w świetle przepisów jest administratorem Państwa danych osobowych. To oznacza, że odpowiadamy za ich wykorzystanie w sposób bezpieczny, zgody z umową oraz obowiązującymi przepisami.

W związku z powyższym pragniemy poinformować o wprowadzeniu zmian w polityce prywatności. Zmiana wynika z konieczności dostosowania naszych działań do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych.

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych:

  • Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest  Development Design Sp. z o. o. z siedzibą w Słupsku 76-200 przy ulicy Kopernika 25/2,
  • dane będą przetwarzane w celu sprzedażowym i marketingowym w formie elektronicznej i papierowej,
  • podanie danych jest dobrowolne,
  • podanie danych jest obowiązkowe wyłącznie gdy stanowi tak przepis,
  • dane nie będą udostępniane innym podmiotom w celach innych niż realizacja umowy o wykonanie usługi zleconej lub współpracy w celu wykonania usługi klienta zewnętrznego,
  • przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania,
  • przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia żądania zaprzestania przetwarzania danych lub sprzeciwu wobec przetwarzania danych,

 

Informujemy, że Development Design Sp. z o. o. przetwarza Państwa dane osobowe w postaci imienia, nazwiska, adresu,  adresu e-mail oraz numeru telefonu oraz przekazanych danych na potrzeby:
— w trakcie postępowania przetargowego, jak i podczas świadczenia usługi, jednak zawsze zgodnie z prawem – dane osobowe zostały nam powierzone przez Państwa i na tej podstawie są gromadzone i wykorzystywane, zarówno na etapie postępowania przetargowego, jak i realizacji danego przedsięwzięcia.  Przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody, w każdej chwili może Pan/Pani tę zgodę cofnąć — wedle własnego uznania poprzez kontakt drogą mailową z administratorem lub dane mogą podlegać aktualizacji. 

Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu cofnięcia przez Państwa zgody na ich przetwarzanie. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na dalsze przetwarzanie danych, prosimy o przesłanie takiej informacji w odpowiedzi na tą wiadomość.

Mają Państwo Prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa.

Postanowienia końcowe

1.       W zakresie nieuregulowanym niniejszą Polityką prywatności obowiązują przepisy z zakresu ochrony danych osobowych.

2.       O wszelkich zmianach wprowadzonych do niniejszej Polityki prywatności zostanie Pan/Pani powiadomiony/powiadomiona drogą mailową.

3.       Niniejsza Polityka prywatności obowiązuje od dnia 25 maja 2018 r.





  

98-36598-36498-36170-27070-41298-366000-080SY0-401070-461CISSP70-4321Y0-253070-496100-101648-244070-668C4040-252650-75270-642HP0-Y50E20-385500-28570-41070-461OG0-093640-461CQE3I0-012070-489312-50v870-466220-801220-802N10-005SY0-301000-22100-780N0-1011z0-051C4090-450C4120-783EX200MB2-700MB3-700MB6-869OG0-093VCP-510VCP55070-48670-418400-10170-410050-SEPROAUTH-02200-120MB2-703070-4621Z0-5541Z0-567200-001250-310250-371640-87870-466100-101JN0-10270-346400-10170-410050-SEPROAUTH-02200-120MB2-703070-462000-57170-48770-243VCP-55070-41470-46170-462200-12070-488MB2-703220-802050-SEPROAUTH-02M70-10170-45870-462C2180-278MB7-702MB2-70270-48770-24370-41170-53370-680642-732640-722352-001220-80170-46270-461070-410JN0-10270-687ICBB70-457N10-0051Z0-06170-41070-46170-48070-532200-120MB2-703070-46270-46270-461070-410JN0-10270-411C_TADM51_731C4090-95870-483EX300070-461MB2-702MB7-702220-802MB2-70370-411MB5-705C_TADM51_73170-34670-48670-34770-48070-48370-41270-463MB2-70070-417C_TAW12_731400-101MB2-70270-487400-101646-206700-50170-480C4040-108MB2-701070-411100-101640-554700-50570-45770-460C2150-197EX0-001070-24370-466700-501050-SEPROAUTH-02M70-10170-458CCD-41070-34170-46470-68074-335350-018C_TFIN52_6670-243VCP-55070-41470-466100-101JN0-102VCP550640-55470-331EX3001Z0-060MB2-70170-467EX200350-001700-505640-911M70-30170-489400-10170-410050-SEPROAUTH-02200-120MB2-703070-46270-46270-461070-410JN0-10270-411CCD-41070-34170-46470-68074-335M70-201117-101810-420C2180-276C4040-2211Z0-599350-029820-421C_THR12_66117-10270-342MB5-705C_TADM51_73170-34670-48670-34770-48070-48370-41270-463MB2-70070-41770-480C4040-108MB2-701070-411100-101640-554700-50570-45770-460C2150-197EX0-001070-24370-466C_THR12_66C4040-2251Z0-06170-347C4090-452VCP-550070-177MB2-70170-467EX200350-001700-505640-911M70-30170-489220-8021Z0-061220-80170-465C4090-958MB6-700OG0-093646-206EX0-00170-41370-488C_HANATEC131C2090-303C2090-614FCNSP.v5MB5-705070-247070-347070-463300-20670-24374-325C2020-622C2030-283C2090-540C4040-2211Z0-599350-029820-421C_THR12_66117-10270-342CCD-41070-34170-46470-68074-335 exams350-018 examsC_TFIN52_66 examsHP0-J73 exams70-687 examsICBB exams70-457 examsN10-005 exams1Z0-061 exams220-801 exams70-465 examsC4090-958 exams070-462 exams70-462 exams70-461 exams070-410 examsJN0-102 exams70-411 examsC_TADM51_731 examsC4090-958 exams70-483 examsEX300 exams070-461 examsOG0-093 exams646-206 examsEX0-001 exams70-413 examsM70-201 exams117-101 exams810-420 examsC2180-276 examsC4040-221 exams1Z0-599 examsC4090-452 examsVCP-550 exams070-177 exams070-412 exams70-417 exams70-463 exams70-488 examsC_HANATEC131 examsC2090-303 examsC2090-614 exams70-347 exams70-46270-461070-410JN0-10270-411C_TADM51_73170-46470-68074-335350-018C_TFIN52_66HP0-J7370-687ICBB70-457N10-0051Z0-061220-80170-465C4090-958MB6-700OG0-093646-206EX0-00170-413M70-201117-101810-420C2180-276C4040-2211Z0-599350-029JN0-102 examVCP550 exam640-554 exam70-331 examEX300 exam1Z0-060 examEX300 dump1Z0-060 dumpMB2-701 dump70-467 dumpEX200 dump350-001 dump700-505 dump640-911 dumpM70-301 dump70-489 dump220-802 dump700-501 dump050-SEPROAUTH-02 dumpM70-101 dump70-458 dumpN10-005 test1Z0-061 test220-801 test70-465 testC4090-958 testMB6-700 testOG0-093 test646-206 testEX0-001 test70-413 testM70-201 test117-101 test810-420 testC2180-276 testC4040-221 test1Z0-599 test350-029 test820-421 testC_THR12_66 test117-102 test70-342 test70-460 test74-338 testMB6-871 test200-101 test70-484 testC2090-303 testMB6-886 test70-410 test70-488 testMB2-703 test70-411 testMB5-705 testC_TADM51_731 test70-346 test70-486 test70-347 test70-480 test70-483 test70-412 test70-463 testMB2-700 test70-489220-802700-501640-554 test70-331 testEX300 test1Z0-060testMB2-701testC4090-958 exams70-483 examsEX300 exams070-461 examsMB2-702 examsMB7-702 exams220-802 exams400-101 exams646-206 exams700-501 exams70-480 examsC4040-108 examsMB2-701 exams070-411 exams100-101 exams640-554 exams700-50570-45770-460C2150-197EX0-00170-41070-46170-48070-532070-410070-48870-488C_TADM51_73170-48370-533AWS-SysOps70-41170-41770-243N10-00698-36598-36470-486070-331PMPOG0-093640-461CQE3I0-012070-489312-50v870-466http://www.skiptests.com70-410 dumps050-SEPROAUTH-02.html">050-SEPROAUTH-02 dumps 200-120 examMB2-703 exam070-462 exam70-462 70-461 dumps070-410 testJN0-102 test70-411 dumpsC_TADM51_731 testC4090-958 test70-483 dumpsEX300 exam400-10170-410050-SEPROAUTH-02200-120MB2-703070-46270-46270-461070-410JN0-10270-411C_TADM51_731C4090-95870-483EX300070-461MB2-702MB7-702220-802400-101646-20670-41270-466200-120C4040-2251Z0-06170-347C4090-452MB2-703400-10170-41070-41770-46370-48870-462C2090-303C2090-61470-46170-48670-411400-101646-206300-20670-24374-325C2020-622Windows 7 keyWindows 8 keyOffice 2013microsoft office 2010cheap Windows 7 keyOffice 2007 keyOffice 2010 keyOffice 2008 keyWindows 7Windows 8Office 2013microsoft office 2010cheap Windows 7 keymicrosoft Office 2007 keymicrosoft Office 2010 keywindows 7windows 7 keycheap windows 7 keywindows 8windows 8 keycheap windows 8 keybuy windows 7buy windows 10where to buy windows 7microsoft windows

Link do oferty: http://www.development-design.pl/nieruchomosc.php?id=17
© Copyright by www.development-design.pl 2012. All rights reserved.